2013 shaker 500 no nav display is off radio works - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 01-10-2013 Thread Starter
Rookie
 
JoeGatorTri's Avatar
 
Joined: Sep 2012
Location: Surfside
Posts: 3
 
2013 shaker 500 no nav display is off radio works

So after weeks and weeks of waiting I picked up my stung today. Everything was great at first but tonight when I got into the car the display on the radio was off, including he temp display. The radio worked and so did the sync apps but just nothing on the display. Suggestions?
JoeGatorTri is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 01-11-2013
Apprentice
 
chon's Avatar
 
Joined: May 2011
Location: San Antonio
Posts: 106
 
I would take it to dealer.
chon is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-11-2013
OFFICIAL FORD REP.
 
FordService's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Dearborn
Posts: 6,398
           
Quote:
Originally Posted by JoeGatorTri View Post
So after weeks and weeks of waiting I picked up my stung today. Everything was great at first but tonight when I got into the car the display on the radio was off, including he temp display. The radio worked and so did the sync apps but just nothing on the display. Suggestions?
Congrats again, JoeGatorTri! Let me escalate this to the customer service manager of your area. Please, make an appointment and PM me with your VIN, dealer, mileage, full name, and best daytime number so I can help.

Deysha

FORD SERVICE

p: 800.392.FORD
t: @FordService @FordMustang @Ford
f: facebook.com/FordMustang facebook.com/Ford
FordService is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 01-11-2013
Apprentice
 
Night-Mare's Avatar
 
Joined: Apr 2011
Location: Jacksonville
Posts: 147
 
Just to be sure, hit the display button. One of the options is to turn the screen blank, maybe it got turned off accidentally?

HIS: "Night-Mare": 2012 Mustang GT/CS, Black on Black, MT, 3.73 Gears, HID's, Security/Comfort/Electronics Packages. #2 of ????

HERS: "Blue Steel": 2012 Mustang V6, Kona Blue, AT.
Night-Mare is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183