Ford Mustang Forum - View Single Post - 2006 Mustang GT with CAI & tune = no chirp 1-2?
View Single Post
post #34 of (permalink) Old 09-16-2009 Thread Starter
aiminglow
PONY Member
S197 Member
 
aiminglow's Avatar
 
Joined: Nov 2007
Location: Forest
Posts: 549
 
Send a message via AIM to aiminglow
Quote:
Originally Posted by clentonz View Post
Sorry if I sound condescending, I really am not doubting you...But, you do realize that there are many other conditions/reasons that could give you the problem that you are having, right?

For example, I can burn the tires right off the rims on a couple roads I know of, but there are many other roads that won't even give me a chirp(unless I really really try)...you know what I mean.

Heat soak, tire pressure, speed, driving, weather, time of day, etc etc.

I'm just saying that I could have the same exact, 'burnout' problems as you are, and I'm bone stock(with a 5spd). Imo, maybe the problem is in the tune, but it could very well be with something else or a combination of problems

Hope everything works out for you
no worries, didnt sound condescending at all. im still confused at to y ive never heard anyone else havin this problem, but maybe the roads around here r just super grippy lol.

2006 Mustang GT: 5-speed (was auto)
Show: Hood scoop // Side Scoops // Louvers // GT500 Spoiler // Rear diffuser insert // Stripes // Mustang trunk letters // Interior goodies.
Go: JLT intake // J&M LCA's // J&M UCA // Strut tower brace // FRPP Front Lower Control Arm Brace // Pro 5.0 Shifter with MGW blue striped shift ball.
Flow: Flowmaster American Thunders.
Stereo: Pioneer DEH 2200ub.
Oh and of course, the lead foot mod
aiminglow is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome