2006 Mustang GT problems starting after getting gas - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 06-29-2010 Thread Starter
Registered User
 
nokturnalstang's Avatar
 
Joined: Feb 2010
Location: east
Posts: 712
 
2006 Mustang GT problems starting after getting gas

I have an '06 GT it has around 60,000 miles on it, last week i filled it from almost empty and it wouldnt start for about a minute. it finally started and was fine after. it was starting fine after so i idnt think anything of it. sunday i put 10 bucks in and it just sputtered when it started, now today i put 30 ucks in and it didnt wanna start for about thirty seconds then was really lazy for a few seconds after that. i got it home and shut it off, took of the gas cap put it back on and it fired right up. what would be doing this. any suggetions?

nokturnalstang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-29-2010
MODERATOR
Classic Member
S197 Member
 
stlwagon's Avatar
 
Joined: Oct 2005
Location: Southern
Posts: 72,881
                 
Send a message via Yahoo to stlwagon
Sounds like you had some crud in the bottom of the tank that may have clogged the prefilter. Try a can of Seafoam of Berryman's B-12 Chemtool in a full tank of gas.


1965 Mustang Coupe
stlwagon is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-29-2010
S197 Mustang Owner
4.6L Member
S197 Member
 
hotshot's Avatar
 
Joined: Sep 2006
Location: West Caldwell
Posts: 12,666
 
Send a message via AIM to hotshot
also might be time to change that fuel filter as it will probably be clogged with crud

2007 Mustang GT Convertible Stage 0 E-Force #402 Supercharger, Brenspeed Tune (435/400), GT500 Fuel pump, Clutch Delete Option, Roush Front Fascia, Brembos, California Dream Hood, Qwitch latch flush mount hood pins, MRT Light Bar, J&M LCA's, BMR UCA, UPR catch can, 6000k, Pypes Bombs, Pypes X-pipe, Airbrushed Flame pieces under the hood, Clear corners, GT500 shocks , FRPP P-springs (rear), BMR Adj Panhard, E-Force engine covers
2012 Ford Focus SEL 5Dr with MyFordTouch, Auto-Park, 303A Package,


hotshot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1