Now thats just friggin weird - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 05-02-2011 Thread Starter
Apprentice
V6 Member
S197 Member
 
Gunslinger's Avatar
 
Joined: Jul 2008
Location: lawton, OK
Posts: 166
 
Send a message via Yahoo to Gunslinger
Now thats just friggin weird

Removed the tarp from my car and drove it around just for the hell of it,, but when i parked it,, i noticed my right / front blinker stayed on solid bright,, and everything is turned off.. i ended up parking and disconnecting the battery.. Does anyone know why this is happening... its only the right / front blinker,, everything else functions as it should


2005 Mustang Coupe V6
Mod's are :
JLT cold air intake, rear GT sway bar, custom true duel (with H pipe) exhaust with flowmaster mufflers, Hi flow cats, 3.73 gears, traction lock, SCT X3 with 93 Race tune, and 100 shot zex nitrious tune. 18 inch staggered bullit rims (black with silver lip). screaming demon coil with tayler wires, chin spoiler, rear seat delete. Drive shaft safety loop, TCI racthet shifter, Car insured by "Smith & Wesson".
Gunslinger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-02-2011
MACH I Member
V6 Member
4.6L Member
S197 Member
 
#1fordlover's Avatar
 
Joined: May 2009
Location: Fredonia
Posts: 3,122
 
That happens sometimes when the (Flasher) goes bad.


2002 GT Premium Auto Mineral Grey. Pypes Violater Cat Back Exhaust.
2003 V6 Auto Oxford White, all original no Mods
SOLD 2007 V6 Premium Pony
FORD BUILT WITHOUT YOUR TAX DOLLARS
SAVE AMERICA STOP OBAMA!
#1fordlover is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-02-2011
GT Member
 
stars's Avatar
 
Joined: Jan 2003
Location: ...
Posts: 1,275
 
Somebody else had this problem recently but I donít know if they ever reported back what it was. Looking at the wiring diagram it could be a hiccup in the Smart Junction Box. Could try disconnecting the battery for 15 minutes to see if it clears. Also check to make sure everthing's dry around the SJB.
stars is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-02-2011
Apprentice
V6 Member
S197 Member
 
Lil05Pony's Avatar
 
Joined: May 2011
Location: Tucson
Posts: 239
 
Quote:
Originally Posted by Gunslinger View Post
Removed the tarp from my car and drove it around just for the hell of it,, but when i parked it,, i noticed my right / front blinker stayed on solid bright,, and everything is turned off.. i ended up parking and disconnecting the battery.. Does anyone know why this is happening... its only the right / front blinker,, everything else functions as it should

This happened to me a while back and all i did was remove the battery and unplugged the light (i had to remove the front bumber at time) got and aircompressor and sprayed the inside of the plug to remove any possible dirt plugged it back in and it worked fine.
Hope fully it works for you to.
Lil05Pony is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1