Anyone else have this problem??? - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 (permalink) Old 11-13-2010 Thread Starter
Apprentice
5.0L Member
S197 Member
 
TampaGTguy's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Tampa
Posts: 133
 
Anyone else have this problem???

I can't seem to go under 80 Miles per hour when driving my new 5.0. Seriously, I've tried, but when I drive anything under 80, I feel like I'm crawling. This car is awesome to drive. And it's deceivingly smooth at high speeds.

I go speed everywhere! To the gas station. To work. To pick up groceries. Sometimes I just floor it and go 80 around the block! Damn I love this car!!!

Is it just me?:laughlitt


2011 Mustang GT 5.0
-Sterling Grey, 3.73 Gears, 6 speed MT, 400A Spec, Accessory pkg 4, Flowmaster American Thunder exhaust, Airaid CAI and Bama Custom Tunes. Wooo hoooo!!!!!
TampaGTguy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 11-13-2010
Rookie
V6 Member
S197 Member
 
crabb's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Location: Tishomingo
Posts: 30
 
Same problem here. This car makes me feel like 80 is the new 60.


2011 GT base with 3.73's in Race Red. Custom muffler delete, Strut tower brace.
crabb is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old 11-13-2010
GT Member
 
5.0ben's Avatar
 
Joined: Aug 2010
Location: Towson
Posts: 1,318
 
I feel like everybody is in my way all of the time. Everybody goes too slow.


2012 5.0 Brembo, AED Performance Tune, Lethal Off-Road X, GT500 AB, 3.73, Airaid cai, GT500 SW :yelpleased:
2014 CX-5 Touring
Gone but not forgotten:
2011 Mustang GT|GT500 AB |FRPP Tune|6A
2010 Rav4 V6 | 07 Mazdaspeed3| 04 SRT4| 99 GSXR 750
2012 Camaro SS L99 Gone and forgotten
5.0ben is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 11-14-2010
GT Member
 
JohnRichard's Avatar
 
Joined: Sep 2010
Location: Oklahoma City
Posts: 2,396
 
This is what I posted on a fourm about speedometer issues...

The only issues I have seen with my speedometer, the needle keeps going to the far right of the gauge every time I drive the car…
I found two ways to correct this problem.

Park the car in garage and turn off the key or stopping at a red light or stop sign…
Congested traffic helps reduce the problem but doesn’t seem to correct it.
Anyone else experience this?

I don't speak often but when I do, I don't have clue what I am talking about. I just repeat things that I once heard and do not repeat them correctly... My doctor told me it was an ID 10 T problem and it was incurable.
So when I reply to a post or add to a thread I just find the words elsewhere and copy and paste.
JohnRichard is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 11-14-2010 Thread Starter
Apprentice
5.0L Member
S197 Member
 
TampaGTguy's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Tampa
Posts: 133
 
Quote:
Originally Posted by JohnRichard View Post
This is what I posted on a fourm about speedometer issues...

The only issues I have seen with my speedometer, the needle keeps going to the far right of the gauge every time I drive the carÖ
I found two ways to correct this problem.

Park the car in garage and turn off the key or stopping at a red light or stop signÖ
Congested traffic helps reduce the problem but doesnít seem to correct it.
Anyone else experience this?
Hilarious john. I didn't see that. But I too suffer from the same problem!!!

Long live the 5.0!

2011 Mustang GT 5.0
-Sterling Grey, 3.73 Gears, 6 speed MT, 400A Spec, Accessory pkg 4, Flowmaster American Thunder exhaust, Airaid CAI and Bama Custom Tunes. Wooo hoooo!!!!!
TampaGTguy is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 11-15-2010
PONY Member
5.0L Member
S197 Member
 
Joenmina1's Avatar
 
Joined: Oct 2010
Location: Gilroy
Posts: 415
 
That's what I told po po when I got pulled over in my first week with the car! He commiserated but ticketed me anyway

2011 Sterling Gray Premium GT, Stone leather, Auto, 3.73, Comfort, Camera, Security, Polished Alum Wheels, Valentine-1, K & N drop in air filter, BAMA 91 Race Tune, Koni STR.T, Steeda Sport Springs, UMI PHB, GT 500 mounts. Delivered 10/10/10
Joenmina1 is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 11-16-2010
PONY Member
5.0L Member
S197 Member
 
guitarhurricane's Avatar
 
Joined: Aug 2010
Location: Bay Area
Posts: 963
 
I drove to and from work at 65 the other day.

It was agony.

2011 Kona Blue 5.0 / 400A / MT82 / 3.55 / Brembo Pkg / Comfort Pkg / Security Pkg
Mods: Stuff
guitarhurricane is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 11-16-2010
Site Sponsor
 
AMChrisRose's Avatar
 
Joined: Apr 2010
Location: Malvern
Posts: 2,245
 
I wish I could say "nah, I don't have this problem - it's a company car!" but I cant!

Chris Rose | AmericanMuscle.com
Toll Free: 866.727.1266 | M-F 9AM-9PM EST | Sat 10AM-4PM EST
Bama Hotline: 888.226.9764 | M-F 9AM-5:30PM EST | Sat 10AM-4PM EST
Free Same-Day Shipping!
Need help? PM AMAlexLazarus for immediate assistance!
AMChrisRose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1