Navos Head Unit? - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 08-13-2019 Thread Starter
Rookie
S197 Member
 
RCasad's Avatar
 
Joined: Jun 2012
Location: Terre Haute
Posts: 46
 
Garage
Send a message via Skype™ to RCasad
Navos Head Unit?

Tried to search but couldn't find anything posted.

Has anyone purchased and installed the Navos unit from AM? If so - what are your thoughts on it?

If you have purchased it - have you also attempted to buy the iLink from Dynavin to add CarPlay? It's my understanding that Dynavin made/helped with the unit, and the electronics are identical to the Dynavin unit. Not sure if the CarPlay adapter would work or not.

RCasad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-14-2019 Thread Starter
Rookie
S197 Member
 
RCasad's Avatar
 
Joined: Jun 2012
Location: Terre Haute
Posts: 46
 
Garage
Send a message via Skype™ to RCasad
Okay - I took the gamble. The folks over at Dynavin North American (J&T Distributing) have been super helpful, and we got it working. My old girl has CarPlay now!

RCasad is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 11-06-2019
Rookie
 
prestondb's Avatar
 
Joined: Nov 2019
Posts: 1
 
How difficult was it? Thinking about doing this myself. Just wasn't enough hard info out there. Thanks!
prestondb is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 3 Weeks Ago
Rookie
 
Logan541's Avatar
 
Joined: Jan 2015
Location: Cross plains
Posts: 2
 
Junk

I bought mine last year easy to put took about an hour 1.) NO live traffic update 2.) No map updates. 3.) Weather station only covers the LA area 4.) Less satellite presets then the factory unit but a ton of AM FM presets 5.) after 8 months it started not recognizing my phone. 4.) a week after that it began going full volume and would not mute nor shut off. 5.) After that it worked fine for a few days the the volume would go full on and full off over and over. Navos kept telling it has to be the connections at there instructions I uninstalled and reinstalled the unit 6 times in 2 weeks. Finally they said ship to the I did when it arrived they stated box was empty. I had it insured for 799.00 Post send me a check for 57.96 stating that after an investigation they determined this was a fair amount (even though I had gave them copies of the order form and sales receipt) all that covered was the postage and insurance.
Logan541 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1