Ford Mustang Forum - View Single Post - Aeroforce MAP sensor install question
View Single Post
post #6 of (permalink) Old 12-03-2011 Thread Starter
GoT midlife CS
GT Member
5.0L Member
S197 Member
 
GoT midlife CS's Avatar
 
Joined: Aug 2011
Location: District 6
Posts: 1,370
 
Quote:
Originally Posted by jsnyng View Post
I just dug back through my old emails with Aeroforce. Their forums are actually UP, but they've blocked getting into them from the home page. If you hit this link --> Aeroforce Technology Inc Technical Forums :: View Forum - Ford that is their Ford forum, and it is working. You can also send emails to [email protected] and [email protected] .

Thanks! I just went back through my eforce instructions, as they actually had a set worth a damn, and there is an 1/8 NPT tap in the unit for a boost guage, so i will just use that and find the 5v supply in one of the other sensors under the hood. The forum link works great , i will check that one out as well.

2012 GT CS Ingot Silver Vert, Edelbrock E-force supercharger with CAI and 3.5 Pulley, Tremec T-56 Mag, Accufab 84.5, Centerforce DF, Billet Yoke aluminum driveshaft, FRPP 3.73 Rear, MRT Performance H-pipe, Bassani axle backs, JL Audio sound, Edelbrock strut tower brace, JPC adjustable UCA, UMI adjustable panhard bar, KW V3 coilovers, Steeda heavy duty front mounts, Steeda rear LCA's, 20" Steeda Spyders with Michelin Pilot Super Sports, Steeda Big Brake Kit ....... it just keeps going.
GoT midlife CS is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome