Ford Mustang Forum - View Single Post - Theft flash
Thread: Theft flash
View Single Post
post #7 of (permalink) Old 11-01-2005
kscoyote
SHELBY GT 500 Member
V6 Member
 
kscoyote's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Topeka
Posts: 11,432
 
Quote:
Originally Posted by Punxsy Stang
I used ford motor craft plugs . and A high grade set of wires . I only have the factory stereo set up . When ever I refinished the car , I painted it inside and out . I might not have a good ground some wheres . That would cause the lights to flicker . I already had the alt checked and it is fine . But even at that , the car has ran fine all summer . She just don`t like the cold ....

One good thing , My mustang goes on lay up for the winter . I will be parking her soon .
Sometimes, if the wires have less resistance than the factory wires, it can throw the computer for a loop.

I did the same thing.

Try disconnecting the computer for 5 mins, and reconnect.

Woe to him who builds his palace by unrighteousness,his upper rooms by injustice,making his countrymen work for nothing...Does it make you a king to have more and more cedar?Did not your father have food and drink?He did what was right and just,so all went well with him. He defended the cause of the poor and needy,and so all went well...But your eyes and your heart are set only on dishonest gain,on shedding innocent blood and on oppression and extortion. Jer 22:13, 15-17
kscoyote is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome