1997 Mustang 02 sensor circuit malfuntions - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 05-16-2010 Thread Starter
Rookie
4.6L Member
 
paulpolar600's Avatar
 
Joined: Jul 2009
Location: Gowanda
Posts: 2
 
Angry 1997 Mustang 02 sensor circuit malfuntions

I've recently removed the motor out of my car, (a 1997 GT auto) and after everything was reinstalled i can drive the car for 20 miles before i get the ses light on. It's got three codes P0136, P0141, P0156 which are all 02 circuit malfunction codes, two are for bank one sensor two and the other is bank two sensor two.The car has bbk shorty headers and off-road pipe with 02 simulators. I checked all connections and everything is connected fine. I installed all of the exhaust mods last year with zero problems and now i have no way to get the car inspected. Any help would be greatly appreciated. PS I searched the site for a similar problem and didn't find this.

paulpolar600 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1