1999 Mustang windshield wipers working without turning them on - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 06-14-2010 Thread Starter
Rookie
4.6L Member
 
LesPad's Avatar
 
Joined: Jun 2010
Location: Plano
Posts: 1
 
1999 Mustang windshield wipers working without turning them on

I have a 1999 Mustang GT that I love but right now the windshield wipers going on by themselves is driving me crazy. I have replaced the motor for the wipers & that didn't work. Any ideas on what is causing the problem?

LesPad

LesPad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 06-14-2010
PONY Member
 
gnats02's Avatar
 
Joined: Jul 2002
Location: Ft. Washington
Posts: 461
 
Pull the wiper relay and swap it with another relay in the relay/fuse box under the hood. Sounds like the relay is stuck in the closed position.


Skip

2002 GT MG Vert
gnats02 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1