2003 Mustang gt hid flickering - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 05-24-2014 Thread Starter
Rookie
 
DavidLee93's Avatar
 
Joined: May 2014
Location: Louisville
Posts: 36
 
Question 2003 Mustang gt hid flickering

Ok I've installed my kit and had them for about a month. I also bought some new ballast but the problem still occures. I have 8k hids with xentech 35w ballast and it has a relay installed already. The only one flickering is the drivers side. I even changed the fuses to 15amp but they still do it. Any ideas?

DavidLee93 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 05-24-2014
GT Member
4.6L Member
 
DJAlsip's Avatar
 
Joined: Aug 2011
Location: Davenport
Posts: 1,575
     
Have you checked all the electrical connections, and made sure the bulb is properly in place?


2003 Mustang GT
Intake & Exhaust: K&N FIPK CAI, Mac O/R H-Pipe, Custom Catback w/ Magnaflow Magnapack Mufflers.
Suspension: H&R Super Sport Springs, KONI STR.T Shocks & Struts, J&M Caster Camber Plates, Steeda Bumpsteer Kit, UPR Elite LCA's & UCA's.
Performance: BAMA 93R Custom Tune, FRPP 4.10 Gears w/ Terminator spec T-Lok.
Planned Mods: FLSFC, Eibach Sway Bars, Throttle Body, Plenum, Rims.
DJAlsip is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 05-24-2014 Thread Starter
Rookie
 
DavidLee93's Avatar
 
Joined: May 2014
Location: Louisville
Posts: 36
 
Quote:
Originally Posted by DJAlsip View Post
Have you checked all the electrical connections, and made sure the bulb is properly in place?
Yeah I have just done that. Everything is fine.
DavidLee93 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 05-25-2014 Thread Starter
Rookie
 
DavidLee93's Avatar
 
Joined: May 2014
Location: Louisville
Posts: 36
 
Bump
DavidLee93 is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 06-11-2014
Rookie
 
svtcobrastang00's Avatar
 
Joined: Jun 2014
Location: Union
Posts: 7
 
What brand of HIDs did you buy? I got some for another car from DDMtuning and I never had issues, or not for a very long time like everything else it wears out gets old.
svtcobrastang00 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 06-11-2014
Rookie
 
svtcobrastang00's Avatar
 
Joined: Jun 2014
Location: Union
Posts: 7
 
What? no sig pic? Just trying out my sig pic
svtcobrastang00 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1