Ford Mustang Forum - View Single Post - Please Help!!
Thread: Please Help!!
View Single Post
post #3 of (permalink) Old 04-04-2006
kscoyote
SHELBY GT 500 Member
V6 Member
 
kscoyote's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Topeka
Posts: 11,432
 
Quote:
Originally Posted by por935
I bought a 94' Mustang V6 from my cousin. Did not pass emissions and it wasn't running real good, so I ran the codes. I replaced the MAF sensor, didn't help. Finally replace the O2's and codes are fine. Runs like crap especially when you first start off it misses, and coughs. I have changed, gas filter, plugs, oil, serviced tranny, did back pressure check for bad converters, and cleaned throttle body, and most emission items. I've be told it was anything from a sticky valve, to the coil pack. Still runs a little rich. I've been working on it for so long, I can't think straight. I know I've missed something simple. Anyone have any ideas?
How many miles are on the car?

2ndly, did he get the head gaskets replaced?

Woe to him who builds his palace by unrighteousness,his upper rooms by injustice,making his countrymen work for nothing...Does it make you a king to have more and more cedar?Did not your father have food and drink?He did what was right and just,so all went well with him. He defended the cause of the poor and needy,and so all went well...But your eyes and your heart are set only on dishonest gain,on shedding innocent blood and on oppression and extortion. Jer 22:13, 15-17
kscoyote is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome