Shaker 1000 sub problem - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 06-22-2009 Thread Starter
Rookie
 
odieser's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: North Battleford
Posts: 5
 
Shaker 1000 sub problem

I have a 2009 GT with a shaker 1000 system. The problem has just started I get a twin tapping sound from the subs every 30 to 40 seconds no matter what volume I have on the stereo. I am at a loss to figure this out. The car is only two months old and I have never really had the system volume cranked up much.
The problem only just started.
Any suggestions what I should check myself before wasting a day at the dealer.
Thanks

odieser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 06-22-2009 Thread Starter
Rookie
 
odieser's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: North Battleford
Posts: 5
 
well removed the Sub box and disconnected the sub closest to seats and the clicking sound quit but then the rear sub started to sound terrible . So I disconnected the other wires and sure now there is a problem in the box.
I guess it is off to the dealer to check it out.
Mark

odieser is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 06-24-2009 Thread Starter
Rookie
 
odieser's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: North Battleford
Posts: 5
 
So update to anyone interested took car to dealer they plugged the sub box back in and there were no sounds coming from the box that were not suppose to be there.
We (dealer and I ) think it may have been some moisture from the trunk lid opening going in behind the sub box to the amps and possible causing a short of sorts.
Hmm I guess when it rains again and I notice moisture in the area I will monitor.
Mark
odieser is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-23-2013 Thread Starter
Rookie
 
odieser's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Location: North Battleford
Posts: 5
 
hmmmm never thought to update till now..never had a problem with this again in the 3 years since ....
odieser is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1