1999 GT Alpine HU only radio works - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-18-2012 Thread Starter
Apprentice
 
sneado's Avatar
 
Joined: Mar 2004
Location: Willamette Valley
Posts: 84
 
1999 GT Alpine HU only radio works

Hey everyone, I just recently installed my new Alpine CDE-125BT HU and when I try to use any source other than the radio it only plays through the sub woofer. It is not the Mach460 sound system so I don't know if that will have anything to do with it. I did not splice any wires into the factory system, I use the actual wiring harness designed for Alpine to my car. The HU has aux, USB and bluetooth and none of these will play through the speakers. Not even CD's will work. Is there something I'm missing? I just recently removed the Alpine INA-W900 in dash DVD/Nav unit out of there and it worked just fine. Any insight would help out. Thanks in advance.


1999 GT (Stock for now)
1999 EB Explorer (Wife's)
sneado is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
alpine cde-125bt

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1