Shaker 1000 problem - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 08-16-2012 Thread Starter
Rookie
 
avalanche1962's Avatar
 
Joined: Jul 2012
Location: myrtle beach
Posts: 13
 
Shaker 1000 problem

Need a little help here. I have a Shaker 1000 system. I have lost the ability to turn the shaker on and off. I have also lost the illumination on the radio as well as the setting for the road noise compensation. I also cannot use the Aux input anymore. This just happened over night. The radio work great but now the shaker system comes on when it wants to and goes off when it wants too.
I have ran the diagonistics on the radio via the keys on the front panel. I get no codes and the Radio will illuminate for a few seconds then go off. I was told to take it to the ford dealer and get it reflashed. I took it and the servide guy said he had never heard of such. That i need a new radio. I just dont buy that.

Thanks

avalanche1962 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-16-2012
PONY Member
4.6L Member
S197 Member
 
Freelancer's Avatar
 
Joined: Mar 2012
Location: Tulsa
Posts: 831
 
Probably a loose power cable.


2009 Mustang GT Premium: Grabber Orange with custom black paint | 5 Speed Manual | 3.73 Gears | Custom CarFX Tune | Steeda Cold Air Intake | Steeda Axle Back Exhaust | Push To Start | Hurst Competition Plus Short Shifter | Rear Window Louvers | Window Tint | 8-inch Shorty Antenna | Parnelli Jones Race Number | ELEANOR Style Honeycomb Grille | ELEANOR Style Quarter Window Louvers | ELEANOR Vanity Plate
Freelancer is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-16-2012 Thread Starter
Rookie
 
avalanche1962's Avatar
 
Joined: Jul 2012
Location: myrtle beach
Posts: 13
 
But where would that be? The radio still works. maybe I need to detail this a little more.

On the actual radio display screen.. I dont have the option to turn the skaer on and off. I dont have the option to turn the noise volume control on and off..and when I plug in my ipod to the aux in the console and push the aux button on the radio it says no aux found. and there are no lights on the radio at night other than the screen display. Sorry if I wasnt clear earlier.
avalanche1962 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1