Amp Issues - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 01-16-2005 Thread Starter
 
scotishsmurfs's Avatar
 
Joined: Jan 2005
Posts: 6
 
Amp Issues

I have a 99 Mustang and recently replaced the mach 460 system (two seperate units) with an aftermarket unit. It works fine except for there is no sound. My aftermarket system did not have a place to hook the amp turn-on or amp ground so I left it and I assume that this is the reason for my problem. I would like to keep using the stock amp to power my speakers so I am wondering where or how I can hook those two wires. I think that I might be able to hook the amp turn-on while to the ignition switch wire coming off of the head unit. This could be a problem if the amp is not regulated for 12 volts. Does anyone have any advice that will help me? Also, where are the amps located? I would appreciate any help you can give me.

scotishsmurfs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replacing AMP meter with VOLT meter Cracker289 Classic Tech 24 10-09-2006 08:09 PM
amp from hell....help me out! the98stang Audio, Video, Navigation & Alarms 3 08-18-2005 06:18 PM
V6 Manual Transmission Issues ! Dineau 2005-2010 Mustang GT Tech 0 07-27-2005 09:44 AM
99 460 stereo: how to hookup new amp for subs theblackone Audio, Video, Navigation & Alarms 2 01-05-2005 07:39 PM
Is this a Ford Amp???? YBUY4N 4.6L Talk 2 12-25-2004 06:34 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1