having trouble getting stock subs in rear to connect wirh aftermarket stereo - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 (permalink) Old 09-10-2014 Thread Starter
Rookie
 
05 STANG GT's Avatar
 
Joined: Jul 2013
Location: Round Rock
Posts: 4
 
having trouble getting stock subs in rear to connect wirh aftermarket stereo

Just installed a pyle 7" double din and cannot get the stock subs to work. I bought the wire harness for the shaker 1000 but having trouble getting the rear subs to work. From the stock stereo there are 3 plugs and the aftermarket plug and play harness came with only 2 harnesses.. Any help would be great. The rest of the speakers work just the rear subs are not working. Thanks for any input.

05 STANG GT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-02-2014
Rookie
 
evil pyro's Avatar
 
Joined: Jun 2013
Location: Gilbert
Posts: 32
 
Quote:
Originally Posted by 05 STANG GT View Post
Just installed a pyle 7" double din and cannot get the stock subs to work. I bought the wire harness for the shaker 1000 but having trouble getting the rear subs to work. From the stock stereo there are 3 plugs and the aftermarket plug and play harness came with only 2 harnesses.. Any help would be great. The rest of the speakers work just the rear subs are not working. Thanks for any input.
Sounds like to me the sub amps arent getting the "turn on signal".......a low voltage signal from the head unit to the amps.

You need to get a wiring harness diagram for your model / year car and a wiring harness diagram for the head unit. The speaker wires from the head unit should all be in one of the harnesses from it. The power and ground, turn on, etc will be in the other ones.

Post the exact specs for the head unit, type, numbers, etc, pictures of the plugs will be a huge help! Send me a PM and I'll assist as much as possible!!!


1994 GT 5.0 All Black in and out
evil pyro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1