New head unit, same problem. - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 04-03-2015 Thread Starter
GT Member
 
6stang02's Avatar
 
Joined: Nov 2014
Location: Fort Worth
Posts: 1,351
 
Garage
New head unit, same problem.

Hey guys, ever since i bought my mustang, about 3 years ago, i have had a radio delivery issue. It would cut out randomly or when i come to a stop it would be all static unless i moved an inch forward.. I assumed it was just a faulty HU since my 00 and 01 are both running the same 12/13 in antenna and neither of them are having the same issues as my 02. Everything works fine when it goes into HD mode until it starts to lose signal and it just moves back and forth from SD to HD. It just gets on my nerves when it does that since to make the change it either over laps or cut off the sound. Is there any way the cable could be causing this or am i just getting interference from some outside force? Thanks for any information you all have.


19 GT PP1
65 GT A-Code Mustang 289
66 GT A-Code Mustang 289
6stang02 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1