illumination panel lights dont work???? - Ford Mustang Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 06-26-2006 Thread Starter
 
mayville1's Avatar
 
Joined: Mar 2006
Posts: 30
 
illumination panel lights dont work????

The illumination lights on the instrument panel dont work. (None of them will turn on). I have a 95 v6 mustang. Head lights ,dome lights, talilights, signal etc all work good. I played with the knob to did everything and they wont turn on. There are no fuses blown (double checked that).

Does any one got any clue what could be wrong???

mayville1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-26-2006
SHELBY GT 500 Member
V6 Member
 
kscoyote's Avatar
 
Joined: Aug 2002
Location: Topeka
Posts: 11,432
 
Quote:
Originally Posted by mayville1
The illumination lights on the instrument panel dont work. (None of them will turn on). I have a 95 v6 mustang. Head lights ,dome lights, talilights, signal etc all work good. I played with the knob to did everything and they wont turn on. There are no fuses blown (double checked that).

Does any one got any clue what could be wrong???
It's 10 years old. The bulb probably went out.


Woe to him who builds his palace by unrighteousness,his upper rooms by injustice,making his countrymen work for nothing...Does it make you a king to have more and more cedar?Did not your father have food and drink?He did what was right and just,so all went well with him. He defended the cause of the poor and needy,and so all went well...But your eyes and your heart are set only on dishonest gain,on shedding innocent blood and on oppression and extortion. Jer 22:13, 15-17
kscoyote is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 06-26-2006
PONY Member
4.6L Member
 
Venom810's Avatar
 
Joined: Aug 2005
Location: Grand blanc
Posts: 315
 
Send a message via AIM to Venom810
Quote:
Originally Posted by mayville1
The illumination lights on the instrument panel dont work. (None of them will turn on). I have a 95 v6 mustang. Head lights ,dome lights, talilights, signal etc all work good. I played with the knob to did everything and they wont turn on. There are no fuses blown (double checked that).

Does any one got any clue what could be wrong???
wire could be going bad also , any mice or cold weather could do that for you ... get a juice tester with a light at the end and if ur getting juice its prolly just the bulb like KS sayd

2004 4.6 mustang GT - completely stock ATM.

Up for sale !!!!! will deal and talk trades .. PM ME
Venom810 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Ford Mustang Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a VALID email address for yourself, otherwise you will not receive the necessary confirmation email needed to confirm, validate and activate your new AFM member account.

Failure to provide a VALID email address, will result in the cancellation of your new AFM member account registration.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need ignition on wire near SJB to wire fog lights in 2005 V6 bighank 2005-2010 V6 Mustang Tech 1 05-25-2006 10:41 AM
What do you think? Will this work out? K-Swift V6 Talk 3 05-17-2006 05:57 AM
Need help! New radio subs won't work!! jplaytym 2005-2010 Mustang GT Tech 5 05-08-2006 07:36 AM
reverse lights dont work 97 MGT 4.6L Tech 1 07-08-2002 11:25 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1