Ford Mustang Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
Hi - I own a 1972 Mustang with a 351 cleveland, when I get her up to 40-45 mph the engine sounds ruff (like it's having problems turning over) but then when I get to about 60-65 mph it is fine. Anyone have any ideas? Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
41,825 Posts
Welcome aboard. Lets try your question in here.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #3
Hi Jim293! I hope I get some feed back! We sure could use some of that California sun here in WI!
 

·
Registered
Joined
·
752 Posts
Welcome to AFM!
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #5
Thanks, I like the yellow and black paint job on your 1973, I have to figure out how to upload a picture to my profile!
 

·
Registered
Joined
·
895 Posts
Could be a vacum leak, or or the butterfly sticking on the carb, I had a Fiat that was doing the same thing and the carb was hanging up so it would not idel or do low speed, but over 50mph it ran like it was a new car. It could also be a timing issue.
 

·
Registered
Joined
·
5,978 Posts
I would start with a standard tune up that should fix it or help.And i would look at a pointless ignition upgrade it will run better and no points to ever change again.
 

·
Registered
Joined
·
109 Posts
Sounds like a carb problem. Maybe time for a carb rebuild. What carb are you running?
 
1 - 10 of 10 Posts
Status
Not open for further replies.
Top