Ford Mustang Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
my car was running fine yesterday, but when i woke up this morning it wouldn't turn on. it sounds like a grinding sound coming from the starter relay right next to the battery. the lights dim in my car when i try to start it and it just has a grinding type sound. i replaced my starter and the relay today, not because of this but because it was needed but it still does the same thing. i'm not sure if it's a wiring issue or what. on the top i have the positive cable, the fusible link and the starter wire, on the bottom i have the starter motor cable and on the s i have the ignition wire that slips right on. any and all info is appreciated i gotta get the car running again to get to work!! thanks for the help!!!
 

·
Registered
Joined
·
46,010 Posts
Dumb question but is the battery up to snuff? Cables also good? Ground cables with good connections?
 

·
Registered
Joined
·
1,364 Posts
Clean your battery terminals, even if they are not corroded. Take them loose and clean them with wire brush or a battery terminal brush. Every so often, my car won't start. I'll clean the battery terminals and it will fire right up.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #5 ·
yep that was it. it was a brand new battery so i didn't think of it...but the connectors for the positive and negative were really messed up and not tightened down very well. i got new connectors and a jump, and it's starting up great now!! and i tested to see if it held the charge and it's all good now. thanks!
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top