Ford Mustang Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
115 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
1992 Mustang LX 2.3L
fuel pump is not priming or working at all.
Pump is brand new.
i have an EECM and i replaced it about 3 times.

I hear the relay click on in the EECM and then click off. it clicks on for the exact length that the fuel pump primes. but no fuel... followed wires from pump into trunk and then the disappear into the trim.

fuel pump is getting no voltage at pump or at were harness goes into the rear of the trunk. but i can hear the relay click?

any ideas? anything I can check to locate the problem??

Thank you,
Andrew
 

·
Registered
Joined
·
115 Posts
Discussion Starter · #2 ·
the yellow wire (pin #1) on the ecm is getting 12V when key turned. as well as my EECM that goes to my fuel pump relay 12V also.

Its also getting 12V when the key is off? in both places?
 

·
Registered
Joined
·
3,900 Posts
Did you try resetting the inertia switch???
 

·
Registered
Joined
·
654 Posts
x2 enertia switch behind driver taillight
 

·
Registered
Joined
·
115 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I know were the inertia switch is but having done anything to it. how do you reset it? and i hooked a voltage meter to it to test the OHMS and there is no resistance from in to out wire.
 

·
Registered
Joined
·
3,900 Posts
Jump it and see if the pump runs????
 

·
Registered
Joined
·
654 Posts
check for power coming to the switch and going out, if there's no power it's a fusable link under the hood.
 
1 - 7 of 7 Posts
Status
Not open for further replies.
Top