Ford Mustang Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
I just wrapped up my 1995 mustang build it is a 331 stroker with AFR 185 heads, trick flow street heat intake, BBK T/B, MSD distributor and coil, 90mm lightning maf. All the smog equipment is still in place and A/C.

So hear is were the fun began I installed the motor and noticed that when I turned the key on that the electric fan turned on and the CCRM (the one buy the coolant overflow tank) was making a loud buzzing noise. I crank the motor over and it won't start. The ignition has excellent spark but no injector pulse!!!

I already replaced the ECM (T4M0) with a known good one.

Any help finding the problem would be greatly appreciated!
 

·
Registered
Joined
·
5,089 Posts
CCRM shouldn't be making a noise like that. If i remember right the fan and fuel pump relay is in the CCRM. Might have gone bad. Also you will def need a chip/dyno tune for your car or swap to a better computer.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
CCRM shouldn't be making a noise like that. If i remember right the fan and fuel pump relay is in the CCRM. Might have gone bad. Also you will def need a chip/dyno tune for your car or swap to a better computer.

I already have a baseline tune on a chip for all my mods. I am planing on checking the voltage to the ccrm when it cools off a little. It was toast today.
 

·
Registered
Joined
·
96 Posts
I know this is a bit old, but I'm having the same issue, what did you do to fix the issue?
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top