Ford Mustang Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
53 Posts
Discussion Starter #1
ok so im back at it again. fixxed everytihng else but now i drove it the other day with my buddy it was kinda warm out but i wasnt hammering on it just som backroads to feel the growl. but ok hears the problem

when i turn my air conditioning on and drive i can sit there and watch the temp go up. but if i turn it off it drops back down. so idk

and the second part is i got the coolant light on almost at all times



now this only happend since the new intake manifold iput in a week ago havent had the car for more than 3 weeks so idk if this was an issue before i got it the guy i bought it from was not a real mustang person.

my idea is maby the new thermostat that i put in maby isnt working right??? idk and suggestion or help woul be greatly apppriciated.
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
no input

:frustrated:

:sosad:
Just do what I did and unplug the coolant sensor...:hihi:

Now for your temp.

1) I'd say you have a bad thermostat
2) your fan not turning-on on time (bad sensor?)

I'm leaning towards the bad thermostat because what you describe is exactly what happened to one of my buddy's car. When is A/C was on the temp would get roughly 3/4. He changed his thermostat and problem fixed. His car is a 98 Mustang V6 BTW.
 

·
Registered
Joined
·
53 Posts
Discussion Starter #5
im hoping thats what is cause i still have my other thermostat from my other intake manifold im gonna try and swap em to see if that helps any
 

·
Registered
Joined
·
320 Posts
im hoping thats what is cause i still have my other thermostat from my other intake manifold im gonna try and swap em to see if that helps any
I'd get a new one if I were you...they're not too expensive
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top