Ford Mustang Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
83 Posts
Discussion Starter #1
Just bought the Escort Passport radar detector for my '99 Cobra. It has worked great so far, and I'd recommend it for use. However, I had a couple of really weird things going on, and I was wondering if any of you have had this happen also. On three different occasions, at the very instant I gun it, it goes off. One time, the laser signal went off (the loud one thatll scare you if youre not ready) as soon as I hit the pedal, and there wasnt any car (much less a cop) in sight. Im wondering if the "extreme" acceleration is causing a false alarm. Have any of you had this happen?
 

·
Registered
Joined
·
265 Posts
Where did you get your 8500 x50? It sounds like it might need to be calibrated? Also is it an x50 or just an 8500


BC
 

·
Registered
Joined
·
83 Posts
Discussion Starter #3
It's the x50. Bought it for about 300 bones at Best Buy. I think there's nothing wrong with it. It was probably just coincidence. Unless you've heard of what I've described before...
 

·
Registered
Joined
·
265 Posts
If you are having troubles on a regular basis I would take it back to Bestbuy. Escort has a one year OTC exchange. The detectors are extremely sensitive, if you are having excessive falsing on laser then I would exchange it out. However, if you aren't having excessive falsing on laser I wouldn't worry about it.
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top