Ford Mustang Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #1 ·
When i start my car i have a really harsh knock in the floorboard, clutch pedal, and shifter and when i release clutch in first it kinda makes a rubbing vibration everyonce in a while and now at low rpms(idle) its got a vibration. there is no vibration once the car is rolling plz help asap THX:?:
__________________
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Brand new 1 week old its starting to vibrate at idle now all the time but not when u give it gas :?:
 

·
Registered
Joined
·
2,288 Posts
What does the tranny mount look like? Did you replace or remove the pressure plate or flywheel?
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Ya but evrythng looked fine and was torqued back to spec and the trans mount looked in good shape
 

·
Registered
Joined
·
5,329 Posts
Sounds like the clutch is not adjusted right and not disengaging properly.
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #7 ·
no just found its the tranny mount
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #8 ·
thx for all the help
 

·
Registered
Joined
·
2,288 Posts
That's what it sounded like you double checked it huh lol.
 

·
Registered
Joined
·
51 Posts
Discussion Starter · #10 ·
LOL ya but not good enough i guess got underneath it and had buddy release clutch and whole tranny twists lmao its destroyed launchin it doesnt help i guess lmao:shigrin
 
1 - 10 of 10 Posts
Top