Ford Mustang Forum banner

1 - 20 of 31 Posts

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #1
..... Everything. I've done everything except these dang hoses. Idk where any of them go the instructions seem to leave stuff out. Pictures would help cause I'm not familiar with the naming of the pipes.... Thanks a bunch guys
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Did you change the barbs (where you connect the hoses on the driver side) to the sequence it said on the write up?

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #3
It's not that, I know which ones are the pcv & stuff I just don't know what goes 2 what
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #4
Where does the tube that comes out of the top of the intake plug in?

Where does the extra plug from the EGR and the fuel rail thing plug it?

And where does that lonely vacuum pipe go? The one all the way on the passenger side that said fuel something on it.

I plugged everything where I thought they went and then started it but got a little pop then high idle then dies and smells like fireworks just went off.

Please help asap :( :worship
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Man i wish i was by my car to take some pictures. I know what you mean the write up has some pictures that took me a while to understand. Ok first lets do the easy. Do you know where the brake booster is. Its on the driver side it looks like a big black barrel with a short 3/8 vacuum pipe. Connect that to the barb on the intake. Its the one all the way on the back.

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #6
Done. What's next? And did you see the pictures I put up?
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
The one that come out of the top intake goes to the one on the passenger side. The one you have pictured

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #8
The fuel line or whatever thats all by itself?
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Are you talking about the one infront of the intake?

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #10
Are you saying, the one I have pictured (Top of Intake) goes to the other one pictured? (Plain black tube on passenger side)
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Yes, i had to use about 2 feet to extend it.

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #12
Okay, I have that hooked up. Now where does the fuel rail sensor plug or whatever & the EGR plug (in picture) go?
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Ok for that you will need to make a tree. If you have the t extend the one vacuum line on the passenger all around the back to the smallest barb, i had to use around five feet.

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #14
What size vacuum pipe should I use?
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Its should say in the write up. Let me check

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
5/32

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #17
Well.... I plugged everything in, even tuned it and plugged in the TPS and it wont start. I get a pop, high rev, low gurgle and it dies. :'(
 

·
Registered
Joined
·
301 Posts
Are you sure all the vacuum lines are plugged in? It sounds like something is loose or unplugged.
 

·
Registered
Joined
·
241 Posts
Wait did you make you vacuum assembly?

Sent from my PG06100 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Discussion Starter #20
I got it guys thanks :) It was my spliced wires that were loose :soembarrassed:
 
1 - 20 of 31 Posts
Top